ico-calendar ico-comments ico-facebook ico-google ico-idea ico-likes ico-location ico-mail ico-network ico-people ico-person ico-problem ico-team ico-twitter ico-upload

Maak waterboulevard festival- en evenementenproof

3 13
Doe mee

Waarom dit project?

Almelo is een levendige festival- en evenementenstad. De binnenstad krijgt het komende jaar een enorme impuls door het doortrekken van de waterboulevard. Deze waterboulevard gaat een verdere impuls geven aan de festivals en evenementen. Nu is het de tijd om er voor te zorgen dat er bij de aanleg van de waterboulevard voldoende faciliteiten worden gecreëerd dat deze festivals en evenementen optimaal gebruik kunnen maken van het water. Te denken valt aan multifunctionele pontons, faciliteiten voor stroom, geluid en licht.

Begin: 11 november 2017
Eind: 31 december 2019

Door: Jeffrey Hinnen | Categorie: Evenementen

Wat wil ik bereiken?

Ambitie is dat het water een belangrijk centrum wordt wat mensen naar de huiskamer van de binnenstad lokt, namelijk het centrum. Met de waterboulevard komt er een plek met een unieke sfeer: festivals, maar ook kleine optredens op bv de donderdagavond of zaterdag zouden veelvuldig van het water gebruik moeten gaan maken. Nu, voordat de aanleg de volgende fase ingaat, zouden faciliteiten ingericht moeten gaan worden.

Naar wie ben ik op zoek?

Mede organisatoren, horeca, bezoekers van de stad die ook dezelfde droom hebben: een unieke plek in de binnenstad ook verrijken met grote en kleine optredens vanaf het water. Wie helpt dit idee ondersteunen?

Projectleden

Initiator

Jeffrey Hinnen


Andre Tuller


Salco Winkel

Wat heb ik nodig?

Goed overleg tussen de opdrachtgever van de aanleg van de waterboulevard, festivalorganisatoren, horeca ondernemers en financiële dekking om dit in één keer goed aan te leggen en dat faciliteiten als multifunctionele pontons beschikbaar komen.

Wat is de volgende stap?

Overleg zal moeten worden gepland, op basis van gemeenschappelijke belangen zal er een goed plan moeten komen. Dit plan moet financiaal haalbaar zijn, maar vooral Almelo een unieke mogelijkheid geven om een echte waterstad te worden.

20 jun 07.09 Jij.

Inloggen of registreer om een reactie te kunnen plaatsen