ico-calendar ico-comments ico-facebook ico-google ico-idea ico-likes ico-location ico-mail ico-network ico-people ico-person ico-problem ico-team ico-twitter ico-upload

Stadskudde

1 2
Doe mee

Waarom dit project?

Steeds vaker lees ik over hoe kinderen niet meer in aanraking komen met natuur. Met als gevolg allergieën e.d. Mede daarom wil ik weer wat natuur tot leven brengen in Almelo. Dit wil ik doen door een zestal schapen ter beschikking te stellen voor kleine begrazingsprojecten in de stad. Ook kunnen de schapen ingezet worden tijdens kerstmarkten of andere evenementen. Onlangs hebben de schapen bijvoorbeeld bij de ingang van het theater gestaan tijdens de kindervoorstelling Shaun het Schaap.

Begin: 01 april 2018
Eind: 01 januari 2026

Door: Willem Dijkema | Categorie: Duurzaamheid

Wat wil ik bereiken?

Het inzetten van een kleine kudde schapen voor het vermaak van de inwoners van Almelo. De kudde kan worden ingezet bij kleine begrazingsprojecten, maar ook als showkudde tijdens evenementen.

Naar wie ben ik op zoek?

Projecten en initiatieven die gebruik willen maken van de stadskudde. Gebruik is gratis, donaties zijn welkom. Het liefst in de vorm van een bijdrage voor de schapen.

Projectleden

Initiator

Willem Dijkema

Wat heb ik nodig?

Materiaal om schapen veilig te vervoeren en op locatie veilig te huisvesten (bv flexinetten en stroomapparaat, waterbakken etc)

Wat is de volgende stap?

Eventueel de kudde uitbreiden en een schaapskooi, de 1e in Almelo, oprichten.

22 mei 03.50 Jij.

Inloggen of registreer om een reactie te kunnen plaatsen