ico-calendar ico-comments ico-facebook ico-google ico-idea ico-likes ico-location ico-mail ico-network ico-people ico-person ico-problem ico-team ico-twitter ico-upload

Attractieve Klomp

1 0
Doe mee

Waarom dit project?

Een straat, de Oldenzaalsestraat scheidt de binnenstad van De Klomp, waar veel ondernemers hun diensten aanbieden. De Klomp is een straat waar veel mensen wonen en waar veel kleine ondernemers werken. Helaas is De Klomp niet aantrekkelijk genoeg voor de grote publiek vanwege verouderde straatinrichting, afvalproblematiek en geen aandacht aan deze straat vanuit de gemeente.

Begin: 26 februari 2018
Eind: 26 september 2018

Door: Gabriella Grosz | Categorie: Wonen&Leven

Wat wil ik bereiken?

Ik zou graag willen bereiken dat vanuit het centrum mensen naar deze straat geleid worden om een kijkje te nemen. Het is een leuke ondernemend straat die niet opvalt, niet uitnodigend is omdat bijna niemand weet dat daar leuke winkels en ondernemingen zijn. Een opvallende versiering aan het kruispunt of plantenbakken met bomen, en boorden van ondernemers, een opknapbeurt naast het project "Attractieve Klomp" zou dit moeten oplossen.

Naar wie ben ik op zoek?

Diegene die hierover kan beslissen en meedenken en financieren.

Projectleden

Initiator

Gabriella Grosz

Wat heb ik nodig?

Ondersteuning vanuit de gemeente en geld.

Wat is de volgende stap?

De ondernemers in de straat benaderen voor hun samenwerking en wensen en iemand inschakelen die de project kan uitwerken. Woningbouw benaderen ook voor hun samenwerking in deze project.

20 jun 07.07 Jij.

Inloggen of registreer om een reactie te kunnen plaatsen