ico-calendar ico-comments ico-facebook ico-google ico-idea ico-likes ico-location ico-mail ico-network ico-people ico-person ico-problem ico-team ico-twitter ico-upload

Creatieve herinrichting parkgebied Bevrijderslaantje/Huys Hengelo

1 0
Doe mee

Waarom dit project?

Gegrepen door de geestdodende saaiheid en grauwheid van het parkgebied, gelegen tussen hoge wooncomplexen, wil ik dat gebied een mensvriendelijker, groener en kleurrijker uitstraling geven. Het sluit aan bij de andere te ontwikkelen oaseplekken in binnenstad vanaf Bataafse Kamp/Prins Bernhardplantsoen, Drienerpleintje(Enschedesestraat/Drienerstraat), omgeving Lambertuskerk en vlakte bij stadskantoor. Zo vormt dit historisch belangrijke gebied een natuurlijke schakel in het geheel.

Begin: 01 oktober 2018
Eind: 01 mei 2020

Door: Harry Groothuish | Categorie: Wonen&Leven

Wat wil ik bereiken?

Een gebied, dat zal aanvoelen als een milde oase: veel gevarieerd groen, kleurrijke waterelementen - van kabbelend water tot verschillende fonteinen - en straatmeubilair voor jong en oud. Het nodigt uit tot ontspanning……..even weg uit de sleur van het dagelijks bestaan. In het bijzonder aandacht voor toegankelijkheid van mensen met een lichamelijke beperking: rolstoelers, scootermobiels. Kindvriendelijk maken door plaatsen van speeltoestellen.

Naar wie ben ik op zoek?

Mensen met expertise op gebied van duurzaam biodivers groen, fantasierijke waterelementen, origineel straatmeubilair, verlichting en speeltoestellen. Ook hulp nodig bij opzetten facebooksite, website en andere populaire sociale media.

Projectleden

Initiator

Harry Groothuish

Wat heb ik nodig?

Steun, advies en financieringsbronnen van instellingen en bedrijven voor realisatie van het project en enthousiaste inzet van de gemeente Hengelo.

Wat is de volgende stap?

Mobiliseren en betrekken van de Hengelose bevolking bij het project, in het bijzonder de omwonenden, en contact leggen en onderhouden met gemeente Hengelo over de te nemen stappen. Opzetten van een facebooksite en website en gebruik maken van andere populaire sociale media.

20 jun 07.11 Jij.

Inloggen of registreer om een reactie te kunnen plaatsen