ico-calendar ico-comments ico-facebook ico-google ico-idea ico-likes ico-location ico-mail ico-network ico-people ico-person ico-problem ico-team ico-twitter ico-upload

Inloop aan de Aa - een plek voor iedereen

1 0
Doe mee Bijlage

Waarom dit project?

Inloop aan de Aa biedt een inclusieve plek voor voedzame ontmoeting en activiteit. Voor jong én oud, met én zonder (financiële en/of lichamelijke en/of verstandelijke) beperking. Geen doelgroepen. Door de samenwerking met andere partners in het gebouw, is hulp en ondersteuning nabij voor wie dat nodig heeft. Daardoor kunnen ook mensen met een beperking binnenkomen en volwaardig deelnemen.

Begin: 05 maart 2018
Eind: 31 december 2019

Door: Gert Mensink | Categorie: Zorg

Wat wil ik bereiken?

Een duurzame drempelloze inloop voor sociaal contact en activiteiten. Elke werkdag. Voor iedereen die wil. Hiermee realiseren we een klein stukje inclusieve samenleving optima forma.

Naar wie ben ik op zoek?

Ondernemers, inwoners, gemeente die mee willen werken om de inloop duurzaam drempelloos te maken.

Projectleden

Initiator

Gert Mensink

Wat heb ik nodig?

Partners die, samen met de initiatiefnemers, het project dragen. Ondersteuning kan in natura of in geld. Met goederen in natura kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. Met geld kunnen we vouchers verstrekken aan bezoekers die de kosten (ook al zijn ze laag) niet zelf kunnen betalen.

Wat is de volgende stap?

Met de wijkbewoners / bezoekers opzetten van een activiteitenprogramma, waarbij ‘de vraag’ leidend is en een duurzame basis realiseren.

20 jun 07.10 Jij.

Inloggen of registreer om een reactie te kunnen plaatsen